top of page

Update 19 - Pozvánka na výstavu do Portugalska

Všichni jste srdečně zváni na vernisáž výstavy MostrArt 2018 s tématem Gender Equality, která se bude konat 4. srpna v 17 hodin v portugalském městě Viana do Castelo ve Viana Shopping Station. Osobně tam nebudu přítomen, ale vystaven bude tisk mého komiksového příspěvku A3 na výše dané téma. Jsem rád, že jsem mohl před rokem v čase mého portugalského pobytu navázat kontakt s portugalskými komiksovými umělci, kteří zrovna křtili jeden ze svých sborníků Cidades (Města - mimochodem dost zajímavý projekt). Nu, časem mi snad bude dovoleno tento jednorázový komiks také uveřejnit.

---

I would like to invite you all for an opening of exhibition MostrArt 2018 with theme Gender Equality which will be held on August 4th at 17.00 in Portuguese city Viana do Castelo at Viana Shopping Station. Unfortunately, I will not be present but you can see a print with my A3 comic contribution. I am glad

I could be in Portugal a year ago and get a contact to some of amazing portuguese comics authors who,

at the time, just released a comic collection Cidades (Cities) which is amazing to read and to look at. Hopefully, I will be allowed to show my comics here as well at one point.


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page