top of page

Ahoj tam!


Zabralo mi to roky,ale konečně mám něco, čím se mohu lépe prezentovat veřejnosti. Právě teď je web nedokončený, ale hlavní věci by už měly běhat. Klidně se poohlédněte kolem a na cokoli z mé tvorby, jež nyní obsahuje hlavně komiks nebo komiksově zaměřený obsah. Pod velkými záložkami pod hlavičkou bývají většinou pod-záložky s další tvorbou, ale vždy můžete kliknout jenom na ty hlavní nahoře a orientovat se dál skrze ně (př. Comics-CZ > klikněte na jakýkoliv obrázek > klikněte na přiložený odkaz, abyste otevřeli celou sérii nebo příspěvek). Postupně budu přidávat další obsah. Všechna zpětná vazba je vítána, takže budu rád, pokud se rozhodnete použít kontaktovací formulář nebo kteroukoliv z mých ostatních stránek.

Přeji hezký den!

Vítek Kovář

---

It took me years but finally I have something I can present to public. Right now, the web is still unfinished but the main stuff is up. Feel free to observe anything in my artworks which are mainly comics or comic-related content. There is always sub-menu under the comic and artworks tab but you can also navigate through the general pages (ie. comics-en > click any picture > click the link to open the whole story).

I will be adding more stuff soon. Also, any feedback is welcome so feel free to use the contact page or any of my other webpages.

Have a nice day!

Vítek Kovář


Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page